Elit Dam - Nyhetsarkiv

Grattis till VM-GULDET 2012!

Stort GRATTIS till SAIK tjejerna Johanna Pettersson, Malin Andersson, Camilla Andersson och Evelina Johansson
 


 

SM-SILVER 2010, 2011 och 2012!


Stort Grattis till brynäsdamernas SM-Silver som är deras bästa insats i SM genom tiderna.
Funktionell träning lönar sig
(läs mer)

 


VM-GULD 2010!

 
 

VM:s mest värdefulla spelare. Johanna Pettersson kysser VM-pokalen efter Sveriges
sudden-avgörande i finalen mot Ryssland

Stort grattis till bandy damernas VM-guld!
Här hjälper vi anfallsesset Johanna Pettersson som fick ta emot priset som VM:s mest värdefulla spelare och vann dessutom skytte- och assistligan med tio mål och fem assist.

Ytterligare 4 guldhjältar från SAIK som vi stöttar var med, Emma Kronberg, Sofia Rådman, Malin Andersson och Michelle Löfblad.


Systrarna Kallur provar på vår extremt funktionella träning

Sjukgymnasten Ola Rehn instruerar Jenny…

Full fokus! 

och kiropraktor Ove Lind tar sig an Sanna

 Rätt inställning!

Bra kämpat tjejer och tack för besöket
LYCKA TILL I FRAMTIDEN!


 

SAIK bandys Emma Kronberg om våran funktionella träning

Redcord (2010-01-15 10:38)

Den här veckan har även jag fått bekanta mig med den nya träningsformen redcord (för den som vill läsa mer om detta rekommenderas www.redcord.se), som kan utövas på Jernvallen Multicenter i Göransson Arena. Och jag måste bara säga: oj, vilken trevlig bekantskap! Man har ju testat en hel del olika träningsmetoder under sina år och tillsammans med kettlebells är det här det absolut roligaste jag gjort. Just nu har jag träningsvärk överallt, på alla möjliga och omöjliga ställen. Värst är det mellan revbenen, jag kan lova att man inte hostar i onödan…och gud nåde, om man skulle behöva nysa. Ove jobbar på centret och är den som ser till att vi utför övningarna rätt. Ove är som en hök, han ser allt. Råkar man tappa hållningen ett ögonblick är han där: ”Dra in stjärten! Spänn magen! Sträck på dig!” Han får en att pressa sig tills man gör saker men egentligen inte klarar av. Han är överjävligt jobbig och han ger sig aldrig. Ja, ni hör ju, man kan inte annat än gilla honom. För den som vill läsa mer om det unika multicentret kan ni göra det på www.jernvallenmulticenter.se.

Emma Kronberg

Bredvid hennes sida ligger poäng och skytteliga drottningen Johanna Pettersson, hon tackade för hjälpen med träningen genom att göra 9 mål i matchen efter första passet och 6 mål i matchen efter andra passet.
Prestationshöjning efter funktionell träning när den är som bäst.